AUDIT ENERGETIC

Cauti audit energetic pentru cladiri? Avem in echipa auditori energetici profesionisti, gata sa te ajute

Certificat Energetic Rapid

Descrierea Serviciului

Auditul energetic al unei cladiri este documentul prin care se determina caracteristicile energetice ale unei constructii, apoi se propun, de regula 3 pachete de reabilitare energetica, din punct de vedere al modernizarii termo-energetice, a instalatiilor de preparare a apei calde si incalzirii, dar si a sistemelor de ventilare si climatizare pentru imobilul analizat. 

Aceste pachete se aleg prin analiza din punct de vedere energetic, economic si de performanta a caracteristicilor care in final vor conduce la un consum energetic redus al cladirii si incadrarea acesteia intr-o clasa energetica superioara. 

Auditul energetic poate fi intocmit doar de catre auditorii energetici de gradul I, acestia propun solutii adecvate din punct de vedere termic si economic astfel incat sa se observe o imbunatatire a performantelor energetice ale cladirii analizate. 

Mai exact, se va propune ca instalatiile se fie schimba partial sau integral, se va propune izolarea conductelor, se va propune anveloparea cladirii, inlocuirea tamplariei exterioare, izolarea terasei si a placii peste subsol in cazul blocurilor, etc.

Preturi si tarife

Pretul unui Audit Energetic porneste de la 800 lei si se determina in functie de complexitatea lucrarii, de criteriile care trebuie avute in vedere si de imobilul care este supus expertizarii.

Programul „Casa eficienta energetic”

Programul „Casa eficienta energetic” se bazeaza pe concluziile Auditului Energetic care propune niste seturi de masuri pentru imbunatatirea clasei energetice a cladirii analizate si in functie de care, beneficiarul, persoana fizica, proprietarul imobilului analizat, va fi incadrat intr-una din cele 3 grile prin care va primi bani de la Guvernul Romaniei.

Ceertificat Energetic Ieftin

De ce sa lucrezi cu noi?

Pretul Cel Mai Mic

Desi tarifele noastre sunt printre cele mai mici din piata, calitatea serviciilor este una superioara.

Servicii Rapide

Eliberam certificatele energetice si in aceeasi zi, uneori chiar in maxim doua ore!

Experienta

Experienta in Performanta Energetica a Cladirilor cu peste 15.000 certificate energetice intocmite.

Punctualitate

Facem mai mult decat promitem si ne respectam intotdeauna termenele.